Werkwijze
Flink Creaties werkt echt samen met de klant. Het gaat me om het vertellen van jouw verhaal en dat vraagt om aandacht zonder tijdrovend te zijn. Van kennismaking tot cadeau.
werkwijze, samenwerking, voorstel, opdracht, oplevering, offerte, proces
15500
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15500,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Werkwijze

80_Flink Creaties_Werkwijze_versie2

01| EERST KOFFIE

Als je me mailt, belt of appt zal ik meestal voorstellen om eerst koffie te gaan drinken. Ik hou nogal van koffie én ik ga liever niet aan de slag zonder elkaar gesproken te hebben. Mocht jij nou niet van koffie houden, dan vind ik dat wel een beetje gek, maar dan kan onze samenwerking nog steeds doorgaan. Het is vooral de ontmoeting die ik belangrijk vind: het luisteren naar jouw verhaal. In mijn ‘carrière’ is me vaak opgevallen dat er een opdracht gegeven wordt, die soms voorbij gaat aan de kern. Het blijkt moeilijk om precies datgene te vragen wat je nodig hebt. Een reden daarvoor is bijvoorbeeld de welbekende blinde vlek. Je ziet zelf soms niet meer wat je in handen hebt en wat je boodschap, doelgroep of middel moet zijn.

Dus, wil je iemand die precies doet wat je vraagt zonder daarover na te denken, dan passen we misschien niet zo goed bij elkaar. Ik wil namelijk met dezelfde passie voor jouw merk werken als jij dat doet. Dan ben ik op mijn best.

02| EEN VOORSTEL

Na onze ontmoeting ga ik je in een voorstel vertellen wat ik van je merk, concept of campagne vind. In dat voorstel droom ik direct over de mogelijkheden die ik zie en laat ik weten wat ik daarin kan betekenen. Teksten, WordPress-websites, concepten en opmaakwerk ontwikkel ik zelf. Voor het creëren van beeld en gebruik van materialen werk ik graag samen met creatievelingen die dezelfde passie voor mooi hebben. Zo ben je altijd gegarandeerd van een stijl die perfect past binnen het concept.

Na mijn voorstel gaan we pingpongen. Daarvoor kunnen we een pingpongtafel opzoeken, maar dat hoeft niet. Het mag ook per mail, telefoon of tijdens nog meer koppen koffie. De bedoeling is dat je me laat weten waar je blij van wordt én waarvan minder zodat we tot het ideale plan komen. Dat klinkt wat ingewikkeld, maar in praktijk gaat dit meestal heel vloeiend omdat we na onze eerste ontmoeting al hetzelfde enthousiasme delen. Tijd om aan de slag te gaan dus!

03| EEN CADEAU

Mijn eindproduct moet als een cadeautje voelen. Ook al betaal je me ervoor, ik hoop dat de liefde die ik erin gestopt heb, voelbaar is in het resultaat. Dat moet het extraatje zijn dat je niet overal krijgt. Voor mij is dat het verschil tussen marketingtrucjes en een passie voor het vak. Met dezelfde reden zal ik je na onze samenwerking blijven volgen en mag je mij altijd vrijblijvend vragen om advies. Ook wanneer dat gaat over iets anders dan het werk dat ik zelf kan doen. Ik denk graag met je mee en laat je kennis maken met mijn netwerk.