Dit is flink
Flink Creaties is één vrouw sterk. Corina Dogger is degene waarmee je contact hebt. Daarnaast wordt graag samengewerkt met andere creatievelingen voor illustraties en fotografie.
Samenwerking, Strategie, Creatief, Tekst, Websdesign, Branding
9619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9619,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Dit is flink

DIT IS FLINK

Flink is één vrouw sterk, maar werkt graag samen. Ontmoet mij en mijn favoriete creatievelingen. 

Fotoshoot Corina 43
Eigenaar. Creatief.
Maker van concepten, teksten & vormgeving.

Ik ben Flink. Ik ben degene met wie je koffiedrinkt, waar je een voorstel van krijgt en die het werk uitvoert. Dat blijft ook zo. Niet omdat ik zo graag alleen werk, maar omdat Flink mijn passie vertegenwoordigt. Ik hoef niet groot te worden, maar wil vooral mooie dingen creëren voor merken en mensen waar ik energie van krijg. Een aantal zaken kan ik heel goed. Er zijn ook werkzaamheden waar ik me niet aan waag – omdat er anderen zijn die ik daarin zo bewonder, dat ik zeker weet dat zij het beter kunnen. Daarom werk ik graag samen met andere passievolle ondernemers. Een paar daarvan vind je hieronder.

Thijs

Thijs is portret- en lifestyle fotograaf en is een kunstenaar met licht waardoor zijn foto's iets unieks hebben.

Thijs Gaasendam

Fotografie
salutstefanie

Stefanie illustreert en kan overal stempels van maken. Haar illustraties zijn vrolijk en echt. Wat zij stempelt is zo netjes, dat je bijna niet ziet dat het handwerk is.

Salut Stefanie

Illustratie & stempels
Mottow

Mottow verzorgt drukwerk door middel van Letterpress. Niet zoals het bij online drukkers wordt aangeboden, maar volgens de echte ambacht. Hij werkt met aandacht en prachtige materialen.

Mottow

Letterpress

OPDRACHTGEVERS

Een greep uit de bedrijven waarvoor ik mooie dingen mag maken.